ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Δραστηριότητες - Activities
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΑ - ΡΑΦΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Rafting Λούσιος – Αλφειός

Η κατάβαση rafting ξεκινάει από τη γέφυρα του Ατσίχολου στον ποταμό Λούσιο. Κωπηλατούμε στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού μέσα σε ένα τούνελ από φυτά και δέντρα. Οι βράχοι που βρίσκονται στο ποτάμι, δημιουργούν συναρπαστικά περάσματα και εμπόδια, χαρίζοντας μία μοναδική εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια του rafting.

Ο Λούσιος ποταμός χύνεται στον Αλφειό όπου και συνεχίζουμε το rafting σε ακόμα πιο εντυπωσιακά περάσματα  για να σταματήσουμε λίγο πριν το φαράγγι του Αλφειού στην ιστορική πέτρινη γέφυρα του Κούκου.

Περισσότερες Πληροφορίες:

https://trekking.gr/product/orini-arkadia-lousios-alfios/

Το Μονοπάτι του Μαινάλου

Το πρώτο πιστοποιημένο μονοπάτι στην Ελλάδα από την ERA είναι πραγματικότητα και έτοιμο να εξυπηρετήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό λάτρη της φύσης από όλο τον κόσμο.
Ξεναγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να δείτε και να μάθετε για την περιοχή, τα χωριά, τη χλωρίδα και την πανίδα του Μονοπατιού του Μαινάλου. 75 χιλιόμετρα στη φύση και την ομορφιά της, σας περιμένουν μαζί με τους οικολόγους φίλους σας να "περάσετε" ευχάριστα τον χρόνο σας και να "ζήσετε" αξέχαστες στιγμές σε μία από τις υψηλά βαθμολογημένες διαδρομές της Ευρώπης. Το Μονοπάτι του Μαινάλου, στην Αρκαδία, στην Πελοπόννησο,στην Ελλάδα είναι γεγονός .

Ελάτε να μας γνωρίσετε...

Περισσότερες Πληροφορίες:

https://menalontrail.eu/el/

Χιονοδρομικό Μαινάλου

Τρεις αναβατήρες είναι διαθέσιμοι για τη μεταφορά των σκιέρ στις κλιμακούμενης δυσκολίας, πίστες του χιονοδρομικού κέντρου.

Υπάρχουν εκπαιδευτές για αθλητές όλων των επιπέδων, snow park για παιδιά, snowboard park, σχολή για εκμάθηση σκι, ενώ παράλληλα στις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού λειτουργούν καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού σκι και snowboard, τρία καφέ, εστιατόριο, σαλέ, καθώς και το ανακαινισμένο καταφύγιο ΕΟΣ Τρίπολης, δυναμικής 40 ατόμων.

Περισσότερες Πληροφορίες:

http://hotelsline.com/el/article/xionodromiko-mainalou-egkatastaseis-pistes-anavatires-lift-diamoni-xenodoxeia-xenones

Εκθέματα του Λαογραφικού Μουσείου Στεμνίτσας

Το Λαογραφικό Μουσείο Στεμνίτσας ιδρύθηκε το 1985 με στόχο να προβάλει στην Ελλάδα και το εξωτερικό τόσο τη λαογραφική παράδοση του τόπου μας, γενικότερα, όσο και της Στεμνίτσας, ειδικότερα.

Οι συλλογές του Μουσείου καταλαμβάνουν δύο κτίρια. Το πρώτο, τριώροφο αρχοντικό του 18ου αιώνα, αρχικά προοριζόταν για οικία, και στη συνέχεια παραχωρήθηκε στην τότε Κοινότητα Στεμνίτσας, με σκοπό να λειτουργήσει ως μουσείο. Το 1995 δημιουργήθηκε το δεύτερο κτίριο, με πρωτοβουλία και δαπάνες του Ιωάννη και της Ειρήνης Σαββοπούλου.

Περισσότερες Πληροφορίες:

http://hotelsline.com/el/article/ekthemata-ti-tha-deite-laografiko-mouseio-stemnitsas

4561

HAPPY CLIENTS

21

HOTEL ROOMS

145

COOL PROJECT

97

PARTIES & EVENTS

Ξενοδοχείο Δήμητρα:

Μόλις 2 ώρες και 20 λεπτά απ την Αθήνα σας περιμένουμε να σας χαρίσουμε αξέχαστες, μοναδικές, ξέγνοιαστες διακοπές.

Σας περιμένουμε....

Τελευταία Νέα

Εγγραφή Newsletter:

Ναί θέλω να ενημερώνομαι για προσφορές και εποχιακές εκπτώσεις πακέτων.
Copyright © Dimitra's Resorts. All Rights Reserved. Implemented by Mike Tsagarakis AEGIS 2019.

Search